Vi tar vare på deg som har tannbehandlingsfrykt

Opplever du at besøk på tannklinikken er utfordrende og du vegrer deg for å bestille time, er det noe vi kan hjelpe deg med. Les mer om råd i forbindelse med tannbehandlingsfrykt under.

Flere opplever at et besøk på tannklinikken kan være ubehagelig, og det kan være mange årsaker til dette. Dette har vi i Smileworks respekt og medfølelse for, og vi strekker oss langt for at besøket hos oss skal være så behagelig som mulig og at du føler deg trygg fra start til slutt. 
Opplever du at det er vanskelig å bestille time? Send oss gjerne en mail hvor du forteller oss litt om deg selv og hva du tror vi kan hjelpe med, eller du kan gi oss kontaktinformasjon slik at vi kan ta en telefonsamtale.  
Angst for å komme til tannklinikken gjør at mange utsetter timene sine, gjerne over flere år. Dette kan resultere i større og mer kompliserte behandlingsbehov, som igjen er kostbart i lengden.  
Vi i Smileworks legger stor vekt på å opparbeide en god relasjon med deg som pasient. Vi tilbyr time for en samtale der du kan fortelle om dine tidligere erfaringer på tannklinikken og hva som er dine forventninger til oss.

Våre råd til deg som gruer deg til å besøke tannklinikken: 

  • Bestill en time tidlig på dagen slik at du unngår å bekymre deg for besøket gjennom dagen. 
  • Bestill time for en samtale slik at du blir bedre kjent med din behandler og du kan fortelle hvordan du ønsker å ha det når du kommer på besøk til oss.
  • Ta gjerne med deg en venn om du ønsker det
  • Ha med ørepropper eller headset slik at du kan høre på musikk eller podcast 
  • Du er vårt fokus – still krav til oss slik at det blir forutsigbart for deg.  
© 2022 Smileworks AS