Smileworks
BehandlingerFaqOm ossKarriere
behandling
behandling

Tannbleking

Profesjonell tannbleking med dokumentert effekt og som er skånsom, trygg og effektiv. Vi lager skinner tilpasset dine tenner. I forkant av blekingen foretas en undersøkelse og rens av tennene som er inkludert i prisen.

Med profesjonell tannbleking hos Smileworks kan du enkelt, trygt og rimelig få et hvitere smil! Vi bruker markedets mest anerkjente blekemiddel med dokumentert effekt.

Slik er prosessen

1

Vi tar foto og avtrykk av tennene dine for å lage spesialtilpassede blekeskinner som du skal bruke under behandlingen. Disse skinnene kan du ta vare på og bruke flere ganger.

Før tannblekingen må du ha undersøkt tennene dine for å sikre at du ikke har hull eller andre forhold som må behandles i forkant. Dette er inkludert i prisen.

2

Skinnene og blekemiddelet kan hentes på klinikken ca. én uke etter første besøk. Vi benytter markedets mest anerkjente blekemiddel, Opalescense, for å sikre et optimalt resultat. Vi vil gi deg veiledning i hvordan du skal bruke skinnene.

3

Du tar med deg blekeskinnene og blekemiddelet hjem og bruker dette én gang om dagen i ca. 5-10 dager. Du velger selv om du vil bleke om dagen eller natten. Hvor mange dager denne prosessen krever er individuelt da tennene responderer forskjellig fra person til person.

Tannbleking

Hvor lenge varer resultatet av tannblekingen?

Dette varierer fra person til person, men effekten falmer ofte noe etter rundt 3 år.

Hvor ofte kan man bleke tennene?

Overdreven bleking kan føre til ising og derfor anbefaler vi å ikke foreta bleking mer enn én gang per år.

Tips til deg som skal bleke tennene:

  • Bruk fluorskyll før og etter du bleker tennene. Dette styrker emaljen og du kan hindre ising.
  • Skal du drikke kaffe, mørk te eller rødvin (samt andre syrlige drikker), bruk sugerør for å minimere at fargestoffer kommer i kontakt med tannen.
  • Vi anbefaler å redusere røyk så mye som mulig i perioden du bleker, da dette kan redusere blekeprosessen og gi misfarging.

Kriterier for å bleke tennene:

  • I Norge må du være over 18 år for å bleke tennene.
  • Tannbleking anbefales ikke for gravide eller ammende.
  • For at vi på best mulig måte kan avgjøre om du er en kandidat for bleking må vi undersøke tennene dine først. Derfor tilbyr vi en undersøkelse uten ekstra kostnad når du ønsker å foreta tannbleking. Hvis du bestiller en time for tannbleking og det viser seg at du har hull, løse/utette fyllinger eller tannkjøttbetennelse må dette behandles før bleking kan gjennomføres. Tannbleking forutsetter friske forhold i munnen og tenner som tåler blekeprosessen.

Jeg vil vite mer om blekemiddelet

Blekemiddelet Smileworks benytter (Opalescence) inneholder fluor og styrker emaljen. Når virkestoffet i geleen kommer i kontakt med fargestoffene i emaljen gjør dette tennene lysere. Det er ikke mulig å endre farge på fyllinger og kroner, kun emaljen. Blekemiddelet har en klebrig konsistens, slik at skinnene vil sitte godt når man har de på seg.

Har du spørsmål? Kontakt oss på hei@smileworks.no eller Facebook.

Kr 1850

Smileworks er en tannklinikk som gjør profesjonell tannbehandling tilgjengelig, forutsigbart og enkelt, gjennom faste lave priser, enkel online timebestilling og lange åpningstider i moderne lokaler sentralt i Kristiansand.

Velkommen til fremtidens tannhelsetilbud!

Smileworks Sandens

Markens gate 10

4611 Kristiansand S

© 2022 Smileworks AS