Smileworks
BehandlingerFaqOm ossKarriere
behandling
behandling

Tannsjekken inkl. rens

En komplett undersøkelse hos Smileworks inkluderer røntgenbilder og tannrens. Vi undersøker tenner, tannkjøtt og resten av munnhulen. Etter undersøkelsen fjernes tannstein og misfarging, og vi gir deg alltid en veiledning i hvordan du kan ta vare på egen munnhelse. Ved behov for videre behandling vil du få en fastpris på behandlingen hos tannlege - og det kommer ingen ekstra pristillegg.

Det anbefales å undersøke tennene en gang i året for å avdekke problemer i tenner og tannkjøtt, slik at du kan slippe boring eller mer omfattende behandling. Det er ikke bare tenner som blir undersøkt, men vi får en oversikt over hele munnhulen. I tillegg kjenner vi på muskler og kjertler for å avdekke sykdom. Mot slutten av timen renser vi tennene dine for tannstein og misfarging, da en regelmessig tannrens bidrar til å opprettholde et friskt tannkjøtt. I Smileworks jobber vi målrettet mot det helsefremmende og forebyggende arbeidet for god munnhelse.

Hva gjør vi ved en undersøkelse?

  • Undersøker tenner og tannkjøtt og resten av munnhulen
  • Tar nødvendige røntgenbilder
  • Gir deg informasjon om status og veileder deg i hvordan du kan ta vare på egen tannhelse
  • Tannrens der vi fjerner tannstein og misfarging
  • Tar foto ved behov

På bakgrunn av undersøkelsen vil vi gi deg informasjon om tannhelsen din. Ved behov for videre behandling hos tannlege vil vi henvise deg til vår partnerklinikk. Du vil få en fast pris på all videre behandling – hos Smileworks er vi opptatt av at alt skal være forutsigbart og enkelt for deg.

Har du spørsmål? Kontakt oss på hei@smileworks.no eller Facebook.

Kr 690

Smileworks er en tannklinikk som gjør profesjonell tannbehandling tilgjengelig, forutsigbart og enkelt, gjennom faste lave priser, enkel online timebestilling og lange åpningstider i moderne lokaler sentralt i Kristiansand.

Velkommen til fremtidens tannhelsetilbud!

Smileworks Sandens

Markens gate 10

4611 Kristiansand S

© 2022 Smileworks AS