Vi i Smileworks ønsker å gjøre det enklere for deg å ta vare på tennene dine. Fordi smilet ditt er det fineste du har!

Hils på vårt tannhelseteam

Stine

Kristiansand

Tannpleier og daglig leder

Stine er tannpleier og daglig leder i Smileworks. Hun er utdannet tannpleier ved Universitetet i Oslo i tillegg til å være autorisert tannhelsesekretær. Stine har over 10 års erfaring innenfor tannhelse og brenner for faget.

Stine har erfaring med pasienter som har tannbehandlingsfrykt og tar gjerne en prat med pasienter som gruer seg til besøket på tannklinikken."

Jeg vil alltid strekke meg langt for at et besøk på tannklinikken skal være så komfortabelt som mulig. Som kunde hos Smileworks skal du føle deg ivaretatt og trygg når du er på besøk hos oss."

Yohana

Kristiansand

Tannpleier

Yohanna er utdannet tannpleier ved Høgskolen i Innlandet, og har tidligere erfaring som hjelpepleier. Under tannbehandlingen har Yohanna et smertelindrende fokus og er opptatt av å gi pasienten en behagelig opplevelse. Hun har også et mål om at du etter besøket skal være godt informert om egen tannhelse og ha nok kunnskap til å opprettholde god tannhelse hjemme.

Therese

Bergen

Tannpleier

Therese er utdannet tannpleier ved det medisinske fakultet, institutt for klinisk odontologi, Universitet i Bergen. Therese er grundig og strukturert i sitt arbeid, og har alltid pasienten i fokus der hun legger vekt på kvalitet og omsorg. Therese er rolig og flink med engstelige pasienter og ønsker at alle får en god og trygg opplevelse hos Smileworks.
Det beste med jobben min er å ha fokus på diagnostisering, behandlingsplanlegging og drive med forebyggende arbeid for å ivareta pasientens orale funksjon, komfort og estetikk. I tillegg til å undersøke tenner og tannkjøtt, gir jeg gode råd om hvordan pasienter best kan ivareta sin tannhelse. 

Hans

Bergen

Tannlege

Hans er utdannet tannlege ved Universitetet i Bergen og har i tillegg ekstra kompetanse innen snorkeskinner da han også jobber på søvnsenteret ved Haukeland sykehus. - Jeg liker å hjelpe mennesker og det viktigste for meg i en behandlingssituasjon er å bygge tillit og ha høy kvalitet på arbeidet.

Silje

Bergen

Tannpleier

Silje er utdannet tannpleier ved universitetet i Bergen og har ved siden av studiet jobbet i hjemmesykepleien. For Silje er det viktig at pasienter går ut av stolen med en positiv opplevelse, uansett om noe er behandlingskrevende eller ikke. 
Stine har erfaring med pasienter som har tannbehandlingsfrykt og tar gjerne en prat med pasienter som gruer seg til besøket på tannklinikken." Jeg ble tannpleier for å kunne jobbe mennesker og hjelpe folk med å opprettholde god oral hygiene. For meg som tannpleier er det viktig at alle får en nøyaktig undersøkelse og riktig behandling. Mitt mål er at pasientene skal føle seg trygge og gå ut av stolen med et smil uansett utgangspunkt. 

Cecilie

Bergen

Tannpleier og klinikkleder Bergen

Cecilie er utdannet tannpleier ved Universitetet i Bergen, og klinikkleder i Bergen. Hun har mange års erfaring fra helsevesenet, både som tannhelsesekretær og som pleiemedhjelper på sykehjem og i hjemmesykepleien. 

Cecilie brenner for det forebyggende arbeidet innen tannhelse, og er opptatt av å gjøre et hvert besøk behagelig for pasienten gjennom god instruksjon og informasjon. Hun tar godt vare på engstelige pasienter, og har bred erfaring med å behandle pasienter med tannkjøttsykdom/periodontitt.