Hils på vårt
tannhelseteam

Vi i Smileworks ønsker å gjøre det enklere for deg å ta vare på tennene dine. Fordi smilet ditt er det fineste du har!
En god munn- og tannhelse er avgjørende for en god generell helse. Vårt mål er å forbedre den norske tannhelsen gjennom å gjøre tannbehandlingstilbudet kundevennlig og et fokus på forebyggende behandling. Smileworks gir deg tannbehandling fra A til Å av høy kvalitet. Du kan være trygg på å møte et kompetent og hyggelig tannhelsepersonell som brenner for tannhelsefaget og er opptatt av å gi deg en positiv opplevelse.

Vi tar smerten ut av tannhelsetilbudet

Smertefrie priser: Med markedets beste faste priser kan du enkelt sørge for et flott smil. Vi oppgir prisene på en forståelig måte og har ingen ekstra pristillegg, slik at du alltid kan være trygg på hva sluttsummen blir. Smart for både tennene og lommeboken!
Smertefri timebestilling: Enkel timebestilling på nett eller drop-in
Smertefri planlegging: Med lange åpningstider kan du enkelt få en behandlingstime når det passer for deg i sentrale lokasjoner der du ferdes
Smertefri relasjon med tannbehandler: Vi strekker oss langt for at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og er opptatte av å se deg og dine individuelle  behov.

Hils på vårt dyktige tannhelseteam

Smileworks setter pris på alle glis. Derfor er det ekstra stas når kundene går fra klinikken med ekstra fresht smil. Tannhelseteamet i Smileworks jobber målrettet for å gi god behandling og kommunisere godt til deg som kunde slik at du til enhver tid har kontroll på egen tannhelse. Det er lite som gleder oss mer enn å se deg lykkes med tannstellet hjemme!

AllKristiansandBergen

Stine

Tannpleier

Stine er tannpleier i Smileworks. Hun er utdannet tannpleier ved Universitetet i Oslo...

Yohanna

Tannpleier

Yohanna er utdannet tannpleier ved Høgskolen i Innlandet, og har tidligere erfaring som hjelpepleier...

Therese

Tannpleier

Therese er utdannet tannpleier ved det medisinske fakultet, institutt for klinisk odontologi, Universitet i Bergen.

Hans

Tannlege

Hans er utdannet tannlege ved Universitetet i Bergen og har i tillegg ekstra ...

Silje

Tannpleier

Silje er utdannet tannpleier ved universitetet i Bergen og har ved siden av studiet jobbet i hjemmesykepleien

Cecilie

Tannpleier og klinikkleder Bergen

Cecilie er utdannet tannpleier ved Universitetet i Bergen, og klinikkleder i Bergen

Stine

Kristiansand

Tannpleier

Stine er tannpleier og daglig leder i Smileworks. Hun er utdannet tannpleier ved Universitetet i Oslo i tillegg til å være autorisert tannhelsesekretær. Stine har over 10 års erfaring innenfor tannhelse og brenner for faget.

Stine har erfaring med pasienter som har tannbehandlingsfrykt og tar gjerne en prat med pasienter som gruer seg til besøket på tannklinikken."

Jeg vil alltid strekke meg langt for at et besøk på tannklinikken skal være så komfortabelt som mulig. Som kunde hos Smileworks skal du føle deg ivaretatt og trygg når du er på besøk hos oss."

Yohana

Kristiansand

Tannpleier

Yohanna er utdannet tannpleier ved Høgskolen i Innlandet, og har tidligere erfaring som hjelpepleier. Under tannbehandlingen har Yohanna et smertelindrende fokus og er opptatt av å gi pasienten en behagelig opplevelse. Hun har også et mål om at du etter besøket skal være godt informert om egen tannhelse og ha nok kunnskap til å opprettholde god tannhelse hjemme.

Therese

Bergen

Tannpleier

Therese er utdannet tannpleier ved det medisinske fakultet, institutt for klinisk odontologi, Universitet i Bergen. Therese er grundig og strukturert i sitt arbeid, og har alltid pasienten i fokus der hun legger vekt på kvalitet og omsorg. Therese er rolig og flink med engstelige pasienter og ønsker at alle får en god og trygg opplevelse hos Smileworks.
Det beste med jobben min er å ha fokus på diagnostisering, behandlingsplanlegging og drive med forebyggende arbeid for å ivareta pasientens orale funksjon, komfort og estetikk. I tillegg til å undersøke tenner og tannkjøtt, gir jeg gode råd om hvordan pasienter best kan ivareta sin tannhelse. 

Hans

Bergen

Tannlege

Hans er utdannet tannlege ved Universitetet i Bergen og har i tillegg ekstra kompetanse innen snorkeskinner da han også jobber på søvnsenteret ved Haukeland sykehus. - Jeg liker å hjelpe mennesker og det viktigste for meg i en behandlingssituasjon er å bygge tillit og ha høy kvalitet på arbeidet.

Silje

Bergen

Tannpleier

Silje er utdannet tannpleier ved universitetet i Bergen og har ved siden av studiet jobbet i hjemmesykepleien. For Silje er det viktig at pasienter går ut av stolen med en positiv opplevelse, uansett om noe er behandlingskrevende eller ikke. 
 
- Jeg ble tannpleier for å kunne jobbe mennesker og hjelpe folk med å opprettholde god oral hygiene. For meg som tannpleier er det viktig at alle får en nøyaktig undersøkelse og riktig behandling. Mitt mål er at pasientene skal føle seg trygge og gå ut av stolen med et smil uansett utgangspunkt. 

Cecilie

Bergen

Tannpleier og klinikkleder Bergen

Cecilie er utdannet tannpleier ved Universitetet i Bergen, og klinikkleder i Bergen. Hun har mange års erfaring fra helsevesenet, både som tannhelsesekretær og som pleiemedhjelper på sykehjem og i hjemmesykepleien. 

Cecilie brenner for det forebyggende arbeidet innen tannhelse, og er opptatt av å gjøre et hvert besøk behagelig for pasienten gjennom god instruksjon og informasjon. Hun tar godt vare på engstelige pasienter, og har bred erfaring med å behandle pasienter med tannkjøttsykdom/periodontitt.

Lange åpningstider

Få time raskt når det passer for deg, enten om det er dag, kveld eller helg

Sentrale lokasjoner

Få tannbehandlingen mellom gjøremål i en travel hverdag

Faste lave priser

Tannsjekk alltid 390,- Forståelig prisliste der du ikke skal lure på hva sluttsummen blir

God atmosfære

Innredning som minner om et velværesenter - et tann-spa?

Klar for å bestille tannbehandlingstime?

Bestill nå

Våre lokasjoner

Kristiansand

henrik@smileworks.no
Smileworks Sandens
Markens gate 10
4611 Kristiansand S

Bergen

henrik@smileworks.no
Smileworks Galleriet
Torgallmenningen 8
5014 Bergen
BehandlingerOm ossKarriereFAQKontaktArtikler
© 2022 Smileworks AS